IJskar

Geniet van onze ijskar

null

Geen klassieke bakfiets, maar een speciaal voor ons ontworpen ijskar. Atelier Marcel kroop mee in onze hoofden en creëerde een unieke ijskar die ons terugbrengt naar onze kindertijd.

In een unieke stijl, die we het best kunnen omschrijven als ‘Willy Wonka meets Panamarenko,’ brengen we onze artisanaal bereide ZUUTe ijsjes nu ook naar buiten. Vier smaakjes schepijs op een hoorntje of in een potje, aangevuld met 3 dessertbekers. Dat is de deal. Voorbeeld van zo’n dessertbeker, en de absolute topper afgelopen ijsseizoen, is de ‘MONKEY.’ Een dessertje op basis van ons bananenijs, afgewerkt met een karamel van passievrucht, gekarameliseerde pindanootjes en een espuma van chocolade.

Ons aanbod

BANOFFEE

Ijs StraciaStella (bananenijs met krokante stukjes chocolade, licht opgeklopte vanilleroom, smeuïge boterkaramel, amandelcrumble.

LADY IN RED

Sorbet rode vruchten en violet, licht opgeklopte vanilleroom, confituur van framboos en limoen, flinterdun amandelzanddeeg.

KAFFE

Koffie-ijs, crumble met chocolade en sinaas, espuma van amaretto en mascarpone, cacaopoeder.

ZIN IN EEN ZUUT CRÈMEKE?

Vanaf de maand mei rijden we onze kar terug buiten.
Dit kan voor onze winkel in Leuven, het Stadspark, op events of zelfs privé op jouw (bedrijfs)feest.
Houd dus zeker onze Instagram- en facebookpagina in de gaten voor meer updates hieromtrent.

Wil je een persoonlijke offerte op maat?
Stuur ons gerust een mailtje en wij maken er werk van!

jmigneaux

0 Comments

Leave a comment

open

Beste klanten, van woensdag 07 april tem zaterdag 10 april zal ZUUT gesloten zijn. Vanaf woensdag 14 april zijn we terug open.